Welkom bij Support by Sandra: Jouw Expert in Interim Business Support & Solutions

Ben je op zoek naar Interim Business Support? Dan ben je bij Support by Sandra aan het goede adres.
Wie ben ik?
Mijn naam is Sandra de Vries. Ik ben een gemotiveerde interim professional met uitgebreide kennis en ervaring op gebied van office- en projectmanagement. Mijn expertise omvat het aansturen van teams en projecten, verandermanagement,  strategisch meedenken, (her)structureren van teams/secretariaten, procesoptimalisatie, advies en coaching. Inzetbaar als interim Teamleider of Teamcoach.
In deze uitdagende markt is het vinden van de juiste vaste medewerker en het (her)structureren van teams of processen tijdrovend en vereist veel aandacht. Je wilt geen compromissen sluiten op het gebied van kwaliteit, maar de dagelijkse werkzaamheden gaan natuurlijk door. Door een interimmer in te huren, kun je de continuïteit van je kantoor waarborgen, orde op zaken stellen en tegelijkertijd de tijd nemen om de perfecte vaste medewerker te vinden.
Inhuur
Het inhuren van een interimmer biedt niet alleen financiële voordelen, maar nog belangrijker is de tijdelijke toegevoegde waarde die ik als interim Teamleider aan jouw organisatie lever:
• Nieuwe energie en een frisse kijk op huidige processen en werkwijzen
• Zelfstandig en snel operationeel
• Ervaring opgedaan bij diverse organisaties en branches
• Flexibiliteit qua duur en intensiteit
• Zelfstandig ondernemer
Wil je meer informatie over mijn kennis en ervaring? Je vindt meer in mijn CV.
Ben je overtuigd of heb je nog vragen, neem dan contact op met mij. Ik plan graag een (online) gesprek om kennis te maken.
Contact
Sandra de Vries
Tel: 06-2462 5041
Mail: welkom@supportbysandra.nl
LinkedIn