Over mij

Mijn naam is Sandra de Vries en ben geboren en getogen in Amsterdam. Sinds 2022 woon ik met mijn man en jongste dochter in Badhoevedorp.
Mijn hobby’s zijn:
– reizen naar zonnige oorden, bij voorkeur met palmbomen
– met bloemen en planten in de weer zijn in onze tuin
– tijdschriften en boeken lezen
– stadswandeling maken of wandelen in het Vondelpark, bos of strand
Ik heb altijd al voor mezelf willen beginnen, dat begon al op 18-jarige leeftijd. Tijdens mijn eindexamenjaar van de Middelbare Detailhandel School ben ik ’s avonds een cursus ambulante handel bloemen en planten gaan doen, met het idee een bloemenstal te beginnen. Want als ik iets doe, doe ik het goed. Jaren later liep ik met ideeën een webshop te beginnen, maar een concreet plan had ik niet. De bloemenstal en de webshop zijn er niet van gekomen, maar een eigen bedrijf heb ik altijd in mijn achterhoofd gehouden. 
Inmiddels had ik veel kennis en ervaring op gebied van office- en projectmanagement opgedaan bij grote internationale organisaties. Tijdens een zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik in contact met een freelancer. De puzzelstukjes vielen op zijn plek en vanuit mijn kennis en ervaring én mijn passie voor efficiëntie en ondernemen ben ik in 2017 mijn eigen bedrijf Support by Sandra gestart.
Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen op zakelijk gebied. Regelmatig spreek ik andere ondernemers, lees ik boeken en artikelen en volg ik trainingen om op de hoogte te blijven binnen mijn vakgebied. Op die manier blijf ik kennis op doen, om met mijn huidige en toekomstige opdrachtgevers te kunnen delen,
Contact
Sandra de Vries
tel: 06-2462 5041
mail: welkom@supportbysandra.nl
LinkedIn