Over mij

Mijn naam is Sandra de Vries en ben geboren en getogen in Amsterdam. Sinds november 2022 woon ik met mijn man en jongste dochter in een nieuwbouwwoning met een grote(re) tuin in Badhoevedorp. 
Om nou te zeggen dat ik groene vingers heb, vind ik wat ver gaan, maar ik vind het heerlijk om met bloemen en planten in de weer te zijn. Elke week zorg ik ook voor een vers boeket bloemen in huis, daar kan ik echt van genieten. Mijn liefde voor bloemen gaat ver terug. Als 18-jarige stond ik op zaterdag in een bloemenstal, boeketten te draaien en heb ik zelfs een avondcursus ‘ambulante handel voor bloemen en planten’ gevolgd. Want als ik iets doe, dan doet ik het goed.
Ik ben een echt voorjaar en zomer mens en vind het dan heerlijk om buiten te zijn. Dat kan in de tuin zijn met een goed boek of tijdschrift. We hebben een overkapping in de tuin, om ook met minder weer in de tuin te genieten. Maar ook een stadswandeling of een wandeling in het bos, Vondelpark of het strand vind ik heerlijk.
Ook ga ik graag op vakantie, naar een zonnige bestemming. Ik hou van het strand en de zee en bij voorkeur palmbomen. Een beetje lezen, een beetje zwemmen en snorkelen, lekker eten en erop uit gaan. Dat zijn voor mij toch wel de ideale omstandigheden voor een heerlijke vakantie.
Daarnaast vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen op zakelijk gebied. Regelmatig spreek ik andere ondernemers, lees ik boeken en artikelen en volg ik trainingen om op de hoogte te blijven binnen mijn vakgebied. Op die manier blijf ik kennis op doen, om met mijn huidige en toekomstige opdrachtgevers te kunnen delen.
Maar genoeg over mij, ik hoor graag meer over jou en hoe ik jou kan helpen.
Contact
Sandra de Vries
tel: 06-2462 5041
mail: welkom@supportbysandra.nl
LinkedIn