Welkom bij Support by Sandra: Jouw Partner in Procesoptimalisatie en Interim Business Support

Ben je op zoek naar een ervaren professional op het gebied van procesoptimalisatie en het herstructureren van secretariaten en teams? Ik heb succesvol samengewerkt met tevreden klanten en begrijp de waarde van soepel draaiende efficiënte processen en een goed georganiseerd secretariaat/team. Mijn missie is om organisaties en teams te helpen hun productiviteit te verhogen, de kwaliteit van het werk te verbeteren en kosten te verlagen door middel van efficiënte processen.
Mijn Unieke Aanpak
Ik ben de sparringpartner die kritische vragen durft te stellen, vooruitkijkt en meedenkt. Waar gaat het goed en waar kan het beter. Met een helikopterview en inzicht overzie ik het grotere geheel. Ik signaleer en analyseer knelpunten in teams en processen en geef vervolgens structurele oplossingen en advies. Als consultant en coach sta ik klaar om je te begeleiden bij het implementeren van de oplossingen en het meenemen van de medewerkers in de nieuwe werkwijze en processen.
De op maat gemaakte oplossingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften en de bedrijfscultuur van jouw organisatie. Of het nu gaat om teams bij grote bedrijven die behoefte hebben aan verbeterde communicatie, structuur en coördinatie, mkb-bedrijven die groeien en hun processen willen stroomlijnen of organisaties die streven naar kostenbesparingen, mijn expertise is relevant voor jou.
Mijn doel is om bedrijven te helpen hun doelstellingen te bereiken. Snel en daadkrachtig orde op zaken stellen, daar ligt mijn kracht.
Opdrachten op Maat
Ik ben niet alleen beschikbaar voor advies en consultancy, maar ook voor tijdelijke opdrachten als interim Teamleider, Sr. executive assistant of PMO.

Benieuwd hoe ik jouw organisatie kan helpen groeien? Neem vandaag nog contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
Sandra de Vries
tel: 06-2462 5041
mail: welkom@supportbysandra.nl
LinkedIn