Verbetertraject l Processen optimaliseren

Om als organisatie succesvol te zijn en te blijven, moet je meegaan met ontwikkeling en verandering. Hoe zorg je dan dat iedereen meebeweegt en de veranderingen omarmt?
Mis jij het overzicht op kantoor en kun je wel een frisse blik gebruiken? Is er sprake van ingesleten patronen, weinig structuur en denk je dat de werkwijzen efficiënter kunnen?
Heb je het idee dat het anders moet, maar heb je niet de expertise in huis om die ideeën te inventariseren, analyseren en eventueel te implementeren?
Of je nu MKB-er, ZZP-er of directeur/manager bent van een grotere organisatie, ik help je graag met een verbetertraject: professionaliseren, moderniseren en optimaliseren van processen, de medewerkers meenemen en begeleiden en daarmee een efficiencyslag, groei en een kostenbesparing realiseren.
Ik kijk graag mee, waar gaat het goed en waar kan het beter. Ik ben de sparringpartner die kritische vragen stelt, vooruitkijkt en meedenkt. Met mijn inzicht en helicopterview overzie ik het grote geheel, signaleer knelpunten in teams en processen en geef structurele oplossingen en advies. (Nieuwe) strategische ontwikkelingen omzetten en vertalen naar processen en praktische ondersteuning, daar ligt mijn kracht.
Meer weten? Neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden. Ook uit te voeren in combinatie met een interim opdracht.

Contact
Sandra de Vries
tel: 06-2462 5041
mail: welkom@supportbysandra.nl
LinkedIn