Referenties en ervaringen over mij en mijn diensten

Sandra is een professional die haar vak uitstekend verstaat. Zij heeft snel haar draai gevonden binnen onze organisatie die in relatief korte tijd hard is gegroeid.

We hebben Sandra leren kennen als iemand die vriendelijk, daadkrachtig en toegewijd is. Ze is recht door zee en doelgericht. Door deze eigenschappen was zij in staat om in een mum van tijd een concreet herstructureringsplan voor ons directiesecretariaat op te leveren; alles in goed overleg met betrokkenen en met respect voor ieders ‘eigenheid’.

Voor het finaliseren van de implementatie van het herstructureringsplan gaan wij graag een nazorg-coachingstraject met Sandra aan. Wij hebben er alle vertrouwen in dat – mede dankzij Sandra haar betrokkenheid en ieders inzet – het directiesecretariaat 2.0 op korte termijn een feit zal zijn. Wij kunnen Sandra van harte aanbevelen, absoluut ‘value for money’!

Joyce van Dam-Brug

Teamleider directiesecretariaat NWB bank

Toen Sandra bij ons startte, wist ze binnen een week wat haar te doen stond en was ze volop als PMO aan de slag. In onze complexe kennisorganisatie weet ze toch de zaken simpel en praktisch te houden door haar enorme ervaring als interimmer.
Ze heeft collega’s bij elkaar gebracht en gezorgd dat alle werkprocessen geordend zijn samengebracht in een PMO toolbox en waar nodig verder beschreven. Ze ziet wat er nodig is om zaken voor elkaar te krijgen en processen te verbeteren. Met die ervaring heeft ze ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het inwerken en coachen van nieuwe collega’s. Door haar flexibele houding, pakt ze op wat er op dat moment nodig is. Ze neemt initiatief, is betrokken en heeft mij als opdrachtgever regelmatig geadviseerd. Kortom, een hele waardevolle interim PMO/secretaris!

Willemien Gisolf

Teamleider Planning & Control bij VZVZ

Sandra heeft voor mij en mijn team de rol van ad interim directiesecretaresse vervuld. Sandra is een frisse, energieke persoonlijkheid die makkelijk verbinding maakt met veel verschillende mensen, zowel binnen als buiten de organisatie. Lekker zelfstartend en ondernemend, brengt structuur en voegt snel veel waarde toe. Sandra bedankt voor de fijne samenwerking!

Dennis van Dijk

Managing Director Pon Equipment

Sandra is een collegiale vakvrouw die zich in korte tijd zowel de werkzaamheden als de organisatie eigen maakt. Daarbij is ze een stevige gesprekspartner met goed overzicht over de werkzaamheden van vandaag, de in de toekomst te zetten stappen én met het hart op de goede plaats. Zij heeft de functie van bestuurssecretaresse uitstekend ingevuld.

Thijs Houtappels

Bestuurder Zonnehuisgroep Amstelland

Met veel plezier samen met Sandra gewerkt bij FFP. Ze is kordaat, resultaatgericht en houdt alles goed in de gaten. Daarmee kun je met een gerust hart veel aan haar overlaten. Ze is een echte teamspeler met een vrolijke positieve inslag.

Referentie

Rob van den Aker

Directeur en Voorzitter Vereniging FFP

Sandra is een kordate en punctuele office manager. Ze heeft zich het werk bij de Trombosestichting snel eigen gemaakt. Bovendien is ze collegiaal en sociaal. Erg fijn dat Sandra zes maanden beschikbaar was.

Stans van Egmond

Directeur de Trombosestichting NL

De afgelopen vijf maanden (november 2018 – april 2019) heeft Sandra onze directiesecretaresse vervangen die met zwangerschapsverlof is. Dit heeft zij voortreffelijk gedaan. Ondanks dat zij nog niet veel ervaring had in de bouwbranche, heeft zij zich de bouw- en vastgoedwereld snel eigen gemaakt. Sandra is pro-actief, doortastend en werkt snel en accuraat. Daarnaast heeft zij ook een goede visie op het sneller en efficiënter doen van werkzaamheden. Tenslotte is zij een fijne collega om mee samen te werken. 

Rudolph van den Bergh

Algemeen directeur Wonen bij Heembouw

Sandra heeft tijdelijk onze directiesecretaresse vervangen in verband met zwangerschapsverlof van mijn collega. Ik heb Sandra leren kennen als een zeer pro-actieve en punctuele dame die zeer goed in staat is de functie succesvol te vervullen. Indien gewenst geef ik graag een toelichting.

Guido Voermans

Commercieel directeur Wonen bij Heembouw

We waren van maart tot medio oktober 2018 erg blij met Sandra. Zij kwam het FFP bureau tijdens het zwangerschapsverlof van onze secretariaat / frontoffice medewerker ondersteunen. Als interim officemanager heeft ze niet alleen de lopende zaken vlot opgepakt, ook door haar overzicht, kennis van zaken en frisse blik heeft ze diverse werkprocessen aangepakt, opnieuw beschreven en tip top afgerond. Ze was enthousiast en positief gedreven om te helpen waar nodig. En ze bleef enthousiast toen ze onverwacht ook een tweede collega, die ziek werd, erbij moest vervangen. Soms lopen dingen zo en Sandra heeft dat fantastisch opgepakt. We konden echt van haar op aan.
Een heel goede en fijne collega en ik raad haar zeker aan!

Clody Derksen

Manager Communicatie Vereniging FFP

Sandra is zeer nauwkeurig, planmatig en kijkt of processen verbeterd kunnen worden. Als ze geconstateerd heeft wat er verbeterd moet worden, pakt ze dit doortastend op. Na implementatie merk je hoe soepel processen verlopen na haar interventies.
Ze werkt hard en haar kenmerkende lach zorgt ook voor veel plezier op de werkvloer.
Een echte topper!

Referenties

Ilona Doorenspleet

Medewerker Deskundigheid VerenigingFFP

Ik heb Sandra leren kennen in het ondernemerstraject Zaai binnen de Haarlemmermeer. Ik vervulde de rol als coach, waarbij Sandra vooral met mij wilde sparren over ondernemerszaken. Ik heb Sandra leren kennen als een gedreven en doortastende dame, die doelgericht werkt. Zij heeft een no nonsens houding en maakt waar wat zij zegt.
Als je als bedrijf op zoek bent naar een officemanager of projectondersteuner dan kan ik Sandra van harte aanbevelen: zij brengt structuur in de werkprocessen en is in staat veel bordjes tegelijkertijd omhoog te houden. Zij is sterk in het coördineren en met haar organisatietalent maakt ze zich snel thuis als interimmer binnen het officemanagement of projectmanagement binnen resultaatgerichte organisaties.

Referenties

Heidy Peperkamp

Organisatiecoach | Personal coach | Teamcoach | DISC expert

Sandra is een sterke schakel in uw organisatie! Als Bizmentor heb ik Sandra mogen begeleiden op haar mooie reis naar het ondernemerschap, met heel veel plezier. Intussen heeft zij een gedegen onderneming “Support by Sandra” opgezet waarmee zij ondernemers en organisaties op haar eigen wijze helpt en ondersteunt en laat groeien. Zij gaat voor ‘goud’.
Sandra heb ik leren kennen als een bijzonder prettig mens met een goede persoonlijkheid en sterk karakter. Zij is recht door zee, gedreven, doortastend, weet van aanpakken, stelt grenzen, staat stevig in haar schoenen. Net zoals voor haar eigen onderneming is zij zeer resultaatgericht voor haar opdrachtgevers. Zij houdt het hoofd koel waar het voor jou te heet wordt, zorgt voor rust, structuur en overzicht. Haar passie is het om daar waar gewenst en nodig werkprocessen te ontwikkelen en implementeren of bestaande werkprocessen en vastgeroeste werkpatronen te vernieuwen en verbeteren.

Werken met Sandra = winst!

Referentie

Marion van der Giessen

Business coach en mentor Bizmentor

Sandra has developed into a great senior office manager during the transition period from Bausch to Valeant. Although many challenges in the organisation she was able to adapt and adopt many processes that lead to a successful transition. That included internal communication, organisational changes, expansion of the geography and various projects to support this transition. I would recommend her any time, she has been a fantastic support in the organisation and a pleasure to work with due to her pragmatic, no-nonsense approach.

Referenties

Patrick Gunther

Sr. Director EMEA Supply chain bij Bausch Health
Support by Sandra
KvK 69501866
BTW-id NL001605772B58
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring