Ik ben rood met een vleugje geel.

rood met een vleugje geel

Ik ben rood met een vleugje geel.
Als assistant/secretaresse heb ik jaren een groene met een vleugje blauwe baan in loondienst gehad.
Weet jij dan waar ik het over heb?
Ik heb het over DISC. DISC staat voor;

Dominant (rood) Leider, gedreven, resultaatgericht, direct

Invloed (geel) Inspirator, enthousiast, inspirerend, verbaal

Stabiel (groen) Supporter, servicegericht, geduldig, vriendelijk

Consciëntieus (blauw) Observator, analytisch, zorgvuldig, accuraat

Het geeft je inzicht in jouw persoonlijke unieke stijl, vaardigheden en drijfveren.
Een DISC stijl is niet ‘goed’ of ‘fout’. Iedere stijl heeft zijn sterke kanten en valkuilen. Maar ik ben geen coach en geen expert in DISC. Wil je meer informatie, kijk dan bij https://www.dignadevelopment.nl/disc/. Wel heb ik ontdekt wat mijn stijl is, wat mijn vaardigheden zijn en hoe ik dat het beste in kan zetten in mijn werk.  Ik ben er namelijk van overtuigd dat het vinden en inzetten van jouw vaardigheden, authenticiteit, doen waar je gelukkig van wordt en waar je goed in bent, je verder brengt in je werk en je leven.

Dat wetende, kun je dan met een rode stijl gelukkig zijn in een groene baan?
Een Leider met een Supporter baan? Een mens op zich kan zich goed aanpassen in allerlei situaties en ook ik heb mij aangepast in mijn werk en ik heb mijn werk goed gedaan.

Toch voelde ik dat ik niet op mijn plek zat. Mijn gedrevenheid, leiderschap en zelfstandigheid zaten mij regelmatig in de weg. Ik kwam niet uit de verf, kon mijn ei niet kwijt.. om maar een paar spreekwoorden te gebruiken. Dat is een reden dat ik een eigen bedrijf ben begonnen als freelancer op gebied van officemanagement.

Hoe anders is het voor mij en voor mijn opdrachtgevers, dat ik als freelancer mijn kracht, kennis en vaardigheden in kan zetten?!  Vaardigheden als leiderschap tonen, resultaten boeken, zelfstandig, daadkrachtig en doelgericht (rood). Maar ook mensen kan enthousiasmeren, inspireren en aanzetten tot actie (geel).
Tel daar mijn ervaring met officemanagement, processen verbeteren en teams en projecten aansturen bij op en wij hebben een match als jij behoefte hebt aan een interim oplossing.  Mijn passie binnen het officemanagement ligt bij het (her)structureren van het secretariaat of front/backoffice en/of het verbeteren van de kantoorprocessen. Dan zit ik op de juiste plek, kom ik uit de verf en kan ik mijn ei kwijt.

Wil jij gebruik maken van deze win-win situatie en van mijn diensten? Neem dan contact met mij op.